13 November 2015

☆ Daniel Radcliffe Átvette A Csillagát A Hírességek Sétányán ☆

A kép saját / Own photo by screenshoot
Tegnap [nov. 12. ; csütörtök] magyar idő szerint este 20:00–kor kezdődött az a Hollywood–i ünnepség, amely keretében Daniel Radcliffe [Harry Potter filmek főszereplője] átvette a saját névre szóló csillagot a Hírességek Sétányán. [Walk Of Fame–en]


30 October 2015

Téves infó kering magyarul a neten...

Előszó: Tudom, hogy kb. egy éve írtam ide, és ez nem azért van, mert nem akarok blogolni, mert folytatni fogom mindenképp. De most ezt muszáj kiírnom, mert [már megint] szarságokat terjesztenek Daniel [Radcliffe] –ről a magyar újságok, netes oldalak stb...
Szóval ez ezeknek az úgy nevezett újságíróknak és cikkíróknak szól.

Az MNO, MTI [igen, MTI is köztük van és meglepett a tájékozatlanságuk, de hááát... ez van] szinhaz.hu, delmagyar.hu, promenad.hu, stop.hu oldalakon olvastam azt a TÉVES infót, miszerint ezek az oldalak azt terjesztik Daniel–ről, hogy a jövő nyári londoni Harry Potter És Az Elátkozott Gyermek című színdarabban Dan fogja játszani Harry Potter szerepét. Erről Daniel [és a menedzserei sem: sem az amerikai, sem a brit] NEM nyilatkozott eddig, sehol, semmilyen formában!
Szóval amíg nem lesz erről konkrét infó, addig SEHOL ne higgyétek el, ha azt olvassátok valahol, hogy Daniel lesz újra Harry. Mert ezt – ismét leírom –, sehol nem nyilatkozta, és a Warner Bros. illetve a színdarab készítői sem írtak sehol ilyet. Mint ahogy még a stáblista sem teljes és egyik szereplőt sem hozták még sehol nyilvánosságra!
Ha érdekel Titeket, ki fogom írni, ha meglesznek.

Úgyhogy a fenti oldalakat, újságokat, stb. kérem, hogy ne tájékoztassanak félre senkit a látogatottság érdekében! És az újságírójuk / cikkírójuk tanuljon meg angolul, vagy akárhogy ha külföldi cikket fordítottak le és ez jött ki. Mert ha ezt hozták ki az angol vagy akármilyen cikkből, akkor pocsék az angoltudásuk. ;)

Illetve, ha [mégis... bár nem hiszem, de ha mégis...] volt olyan oldal, akár angolul akár máshogy, küldjétek el már a linket, hogy hol írták ezt a hülyeséget, hogy Daniel elvállalta Harry szerepét a színdarabban!
Köszi.